Zomerse niet-roeigerelateerde activiteiten HSRV Amphitrite

Zomerse niet-roeigerelateerde activiteiten HSRV Amphitrite

Naast het roeien zijn er de afgelopen tijd ook meerdere niet-roeigerelateerde activeiten georganiseerd op HSRV Amphitrite. Hieronder een kort verslag hiervan:

2 Juli – Klusdag

Tijdens de jaarlijkse klusdag wordt de vereniging weer klaargemaakt voor het komende seizoen. Ook op deze klusdag is er dankzij de inspanning van verschillende enthousiaste leden weer een mooie opknapbeurt van de vereniging gerealiseerd. Zo zijn de botenloods, het kracht en de soos (zowel binnen als buiten) flink onder handen genomen.

IMG-20160702-WA0000

13 Juli – Sportdag

Afgelopen woensdag is er op Amphitrite door de LustrumCie een geweldige sportdag georganiseerd waar er door een deel van vereniging hard gestreden is om de titel “Meest sportieve leden van Amphitrite”, in deze strijd ging het hard tegen hard. Het begon met een roeiwedstrijd over 500 meter op de rivier Spaarne, vervolgens werd er een parcours afgelegd (zowel individueel als met een team) met de nodige lastige obstakels waarna er vervolgens een ergometer-estafette plaatvond waarbij ieder lid van ieder team 500 meter diende af te leggen. Als laatste werd er nog een ouderwets potje touwtrekken gedaan.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.