Agenda

Agenda Seizoen 21/22

22 APRIL & 11 MEI
Haarlem

Open roeidagen

Benieuwd naar de vereniging en of het roeien iets voor jou is? Kom dan gezellig langs! Wij vertellen je graag meer op de vereniging. Geef je voorkeurs dag even door via de Instagram DM of via de onderstaande knop

19 & 20 maart
Tilburg

Heineken openingstoernooi

De opening van het roeiseizoen voor de competitie roeiers vindt jaarlijks plaats bij T.S.R. Vidar. Het Heineken Openings Toernooi, voor sommigen nog bekend als de OOCUZ, is het grootste evenement dat jaarlijks voor de competitieroeiers van heel Nederland wordt georganiseerd. Ruim 2500 studenten komen naar Tilburg om met elkaar te sporten en normaal gezien ook om met elkaar te feesten.

9 & 10 April
Amstelveen

Amstel SKØLL cup

.Naast de Koninklijke Holland Beker is dit een van de twee grote nationale evenementen die Skøll organiseert. De Skøll Cup is 11 keer door het Nationaal Overleg Orgaan Competitieroeien (NOOC) uitgeroepen tot best georganiseerde competitie roeiwedstrijd van Nederland. Jaarlijks trekt het evenement zo’n 2500 roeiers en 3000 bezoekers.

Verenigingsactiviteiten

iedere Woensdag
Haarlem

Wekelijkse borrel

Iedere woensdag is er op de vereniging een borrel voor alle leden. hier kan er gezellig een biertje gedronken worden en de overige leden beter leren kennen om zo een groot sociaal netwerk op te bouwen.

9 maart
Haarlem

ALV

Op deze avond zullen de Senaat en de kaders kenbaar maken wat zij het afgelopen jaar gedaan hebben. Ook zullen deze avond de plannen voor het komende half jaar verteld. 

Verplichte aanwezigheid. kun je niet aanwezig zijn, meld je af met reden bij de Ab-Actis.

Kom in jasje dasje.

iedere maand
Haarlem

Borrel+

Het streven van de SOCCIE is om iedere maand een grotere borrel te organiseren. enkele thema’s uit het verleden zijn:

pullen vullen, voor €10,-. onbeperkt bier

dirty disney

strak in je vuilniszak

zomer en winter gala’s

gabber

en nog veel meer. wil jij dit nou ook meemaken, word dan lid!

Voor en Na beschouwing

Regelmatig houden we een leuke blog bij van alle activiteiten die ons bezig houden. Blijf op de hoogte van alle uitslagen en samenvattingen.

31 augustus op de Bosbaan