Sponsoren

Samen werken aan een top prestatie

Met de nieuwbouwplannen gereed wil Amphitrite doorgroeien als studentenroeivereniging. Maar dat kunnen we niet alleen. Daarom is Amphitrite op zoek naar een bedrijf dat mee wil groeien met onze ambities. Uw bedrijf zal uw verschillende manieren geassocieerd worden met Amphitrite. In aanvulling op de sponsoruitingen middels vermeldingen op de website en boten, een bedrijfsroeiclinic of de mogelijkheid tot het recruteren van hoog-opgeleide Amphitritianen valt ook te denken aan:

+ Een bedrijfslogo of naam op zowel wedstrijd- en competitiekleding, regenjassen, en truien.

+ Logo op drukwerk van de vereniging (te denken valt aan wervingsfolders, die verspreid worden onder studerend Haarlem).

+ Banner die word opgehangen tijdens alle activiteiten van Amphitrite.

+ Uw naam verbonden aan evenementen die Amphitrite organiseert.

Uw kansen zijn dus volop aanwezig. Amphitrite heeft een groot bereik onder de studenten in Haarlem, en kenmerkt zich door samen ergens vol voor te gaan. Amphitritianen zijn sterk ontwikkeld op sociaal en organisatorisch vlak, breed georiënteerd en gaan door middel van teamwork resultaatgericht te werk.

Uw exposure zal echter verder reiken dan de netwerkborrels van Amphitrite. Onder de gehele academische wereld van Nederland zal uw bedrijf naamsbekendheid genieten. Dit zal zich uitten op het gebied van kleding, materiaal en evenementen.

Club van 75

Om te zorgen dat Amphitrite haar leden het beste kan blijven bieden op zowel roei- als sociaal gebied, is ter viering van het 5e lustrum de ”Club van 75” opgericht. Met deze club wil de vereniging een orgaan opzetten dat de vereniging steunt. Zo zullen er met ondersteuning van de Club van 75 evenementen gehouden worden, of kan er materiaal aangeschaft worden waar normaliter geen geld voor zou zijn.

De Club van 75 bestaat uit leden, oud-leden, familie, sponsoren en overige externen die de sport of de vereniging een warm hart toedragen. De jaarlijkse bijdrage voor de Club van 75 bestaat uit €75,-. Van dit bedrag zal 25% (€18,75) richting het nieuwbouwfonds gaan, om de leden niet alleen op sportief, maar ook op sociaal gebied het beste te bieden. De overige 75% zal worden besteed aan het aanschaffen of repareren van materiaal ter bevordering van de roeisport.

Leden van de Club van 75 zullen vermeld worden op het Club van 75 bord. Daarnaast zullen zij worden uitgenodigd op de Nieuwjaarsborrel, waarbij de leden op de hoogte zullen worden gehouden van de ontwikkelingen binnen de Club van 75. Maar het belangrijkste: dat u als lid bijdraagt om iets extra’s te kunnen doen voor H.S.R.V. Amphitrite.

De Club van 75 zal onder toezicht van de Senaat der H.S.R.V. Amphitrite staan. Zij bepalen, in goed overleg, waaraan de middelen worden besteed. Bent u geïnteresseerd om lid te worden van de Club van 75? Download hier een lidmaatschapsformulier of stuur een mail naar: senaat@amphitrite.nl.

Onze partners

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

  Waarom Amphitrite?

  Ook naast het roeien heeft Amphitrite veel te bieden. Het is een levendige verenging, waar vele mensen bij elkaar komen en genieten van een sportief studentenleven. Binnen de vereniging zijn er vele mogelijkheden tot zelfontplooiing door bestuurs-, commissie- en adviestaken te doen. Het voelt als een ‘familie’, waar iedereen zichzelf mag en kan zijn.  Ook voor bedrijven is er de mogelijkheid om te komen roeien, maar ook de mogelijkheid tot een zakelijke relatie.

  Sponsor worden van Amphitrite brengt vele voordelen met zich mee. De leden van Amphitrite zijn namelijk hoogopgeleid: 30% volgt een WO-opleiding en 70% een HBO-opleiding. Hier ligt voor uw bedrijf de mogelijkheid tot het recruteren van ‘young professionals’: immers, de studenten van nu zijn de werknemers van de toekomst!

  De meeste leden wijden zich tijdens hun lidmaatschap aan coachen, commissiewerk of een bestuursjaar. Zij doen hier kennis en ervaring op die waardevol zijn in welke carrière dan ook, zoals een breed scala aan sociale vaardigheden.

  Geassocieerd worden met Amphitrite betekent niet alleen regionale, maar ook nationale bekendheid. De roeiwedstrijden, gehouden door heel Nederland, worden druk bezocht: rondom de 3000 toeschouwers per evenement. Als sponsor profiteert u van de prestaties van Amphitrite en maakt u naam binnen de vereniging en binnen studerend Nederland: de academische sector.

  Die uiting kan bijvoorbeeld als kleding-/materiaalsponsor. Hierbij kan gedacht worden aan naamsponsoring (en/of logo) op wedstrijdshirts en boten. Uw naam kan ook gekoppeld worden aan evenementen: in het verleden werd de ‘Amphitrite Jopenrace’ gehouden voor roeiend Nederland, waar jaarlijks vele roeiers uit studerend Nederland naartoe trokken.

  Heeft u interesse of bent u benieuwd welke mogelijkheden er nog meer zijn? Download onze sponsorbrochure of neem contact op met de Senaat.