Voor en Na beschouwing

14 aug. 
Wordt Lid bij Amphitrite

Wil jij vanaf komend jaar gaan roeien bij de leukste en enige Studenten roeivereniging van Haarlem? Kom dan roeien bij H.S.R.V. Amphitrite!

Twijfel je nog, kom dan op 26 augustus, 2 september en of 9 september bij ons roeien. Stuur ons een bericht via de socials of een mail naar senaat@amphitrite.nl

Wil je je gelijk al aanmelden, dat kan.

vul onder het kopje lid worden, het aanmeldingsformulier in. En dan zien we je snel op de leukste studenten roeivereniging van Haarlem.

21 jan. 
Pullen vullen 29 januari

Nog een paar dagen, en dan is er weer een feest op Amphitrite. Op 29 januari mag je voor slechts 10 euro weer je pul komen vullen, en de sfeer van een vereniging proeven. Heb jij nou altijd al willen weten hoe het er aan toe gaat bij een roeivereniging, kom dan vanaf 21.00 uur langs en stel al je vragen terwijl je een pul bier met ons drinkt.

Neem al je vrienden, huis-, intro- en studiegenoten mee, en geniet met z’n allen van een gezellige avond wil je je nu alvast aanmelden voor de groeiersperiode van de voorjaarslichting 2020? meld je dan hier alvast aan! https://amphitrite.nl/Aanmeldformulier/