Voorbeschouwing Skøll Cup – 16/17 april 2016

Voorbeschouwing Skøll Cup – 16/17 april 2016

De Carpit Noctem is nog maar net voorbij en de volgende wedstrijd is alweer in zicht. Het komende weekend van van 16 & 17 april staan onze fanatieke roeiers namelijk al weer op de Bosbaan te Amsterdam, en deze keer voor de maar al te bekende Skøll Cup!

Amphitrite tijdens deze wedstrijd maar liefst 5 ploegen op het water liggen om ons weer hoger in de ranglijsten van het klassement te plaatsen.

Zo beginnen zaterdag onze Ervaren Damesch (4+) om 10:00 uur met de voorwedstrijd, gevolgd door de ploeg ‘vo dik (Bestuurs 2x) die om 11:20 van start gaan. Vervolgens start om 14:06 onze eerste eerstejaars damesch-ploeg (C4+) met hun voorwedstrijd, en last-but-not-least hebben onze eerstejaars heren om 15:55 nog een wedstijd in het ervaren B4+ veld!

De laatste ploeg, die we absoluut niet mogen vergeten, beginnen zondagochtend om 8:42 al met hun voorwedstrijd. Dit is onze tweede eerstejaars damesch-ploeg (C4+), die ook zeker deze vroege ochtend aangemoedigd moeten worden!

Kortom het gaat een harde strijd worden dit komende weekend, maar opgeven staat niet in het woordenboek van Amphitrite… in plaats hiervan staat het vol met de woorden waar wij het allerbeste in zijn: winnen, bier-drinken en natuurlijk gezelligheid uitstralen!
En dit kan alleen maar wanneer wij met een grote groep komen opdagen om onze ploegen aan te moedigen. Dus gooi allemaal jullie agenda in de hoek, en kom dit weekend naar de Bosbaan!

Lange Halen,
Media-cie

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.