Voorbeschouwing – Okeanos Competitie Sprint

Voorbeschouwing – Okeanos Competitie Sprint

Aan het eind van deze week starten roeiers van Nederlandse studentenverenigingen met weer de volgende wedstrijd van dit roeiseizoen. Deze keer staan er voor dit weekend twee wedstrijden in de wacht, beginnende met vrijdag 24 juni 2016. Zo vindt op deze dag de ‘Okeanos Competitie Sprint’ plaats op de maar al te bekende roeibaan van de vereniging Okeanos: De Bosbaan!

Tijdens deze sprintwedstrijd zal onze vereniging worden vertegenwoordigd door drie roeiteams: allereerst start om 17:46 uur ‘De pupil van Maarten Berkhout’ in het HCl 1x veld, gevolgd door de Damesch van de Lentelichting die om 18:06 uur beginnen in het C4+ veld. Tenslotte starten nog om 19:38 uur – niet te vergeten – onze vier ervaren Damesch in het D 4+ veld!

Dus houd allen voor deze komende drie dagen uw agenda’s leeg en kom naar De Bosbaan om deze hard strijdende teams aan te moedigen en met de rest van de vereniging van de sfeer te genieten!

PS: Eerder deze week is de voorbeschouwing van de andere wedstrijd van dit weekend online geplaatst: de ‘Orca Slot’. Maar aangezien het beste voor het laatst dient te worden bewaard is de loting van de O.C.S., die oorspronkelijk op 20 juni zou plaatsvinden, verzet naar 22 juni. Hierdoor heeft deze beschouwing wat vertraging opgelopen en zijn de wedstrijden in twee aparte voorbeschouwingen vermeld.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.