Voorbeschouwing Okeanos Competitie Tweekamp

Voorbeschouwing Okeanos Competitie Tweekamp

De Okeanos competitie tweekamp komt er dit weekend (09 Juni) weer aan en daar de volgende Amphitrite teams aan mee. De eerstejaars dames zullen in een C4 meedoen en de heren 4+ zullen in een gestuurde vier roeien.
De wedstrijd is een tweekamp over 1000 en 500 meter en zal plaatsvinden op de bosbaan in Amsterdam. Naast de wedstrijd is er ook van alles te doen. Zo zullen er jacuzzi’s zijn (dus neem je zwemspullen mee!), massages en een biercantus! Meer informatie hierover is te vinden op: https://tweekamp.okeanos.nl/Wedstrijd

De eerstejaars dames zullen om 9:06 hun voorwedstrijd hebben. De heren De heren zullen om 10:18 hun eerste wedstrijd hebben.
Damesch7/Actief balans
De dames hebben de afgelopen weken hard getraind voor deze wedstrijd! Ondanks dat alle trainingen niet altijd even goed gingen hebben de dames wel vertrouwen in dit weekend. Helaas zijn de dames de vorige keer een poule gezakt. Om deze wedstrijd beter te laten verlopen en misschien zelfs te gaan winnen hebben de dames vooral geoefend met startjes. Want met een startje kan je al veel kostbare tijd winnen! En dat is belangrijk want elke seconde telt!
De heren 4+

Bij de heren gaan de boot trainingen steeds beter. Ze focussen zich nu vooral op het sneller plaatsen van hun bladen voor in en het sneller keren achterin. De 500 meter zal een uitdaging worden voor de heren aangezien deze afstand niet hun sterkste punt is. Ze hopen een tijd te behalen van 1.35 maar laten we voor hun hopen dat het minder wordt! Bij de 1000 meter willen hun zich richten op een tijd van 3.20. Hopelijk roeien de heren net zo mooi als de vorige keer en kunnen wij hun opwachten op het ere vlot!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.