Nabeschouwing – Argo Sprint & NSRF Slotwedstrijden

Nabeschouwing – Argo Sprint & NSRF Slotwedstrijden

Talenten8 bij Argo Sprint

Na tijden mogen wij als vereniging eindelijk weer eens vol trots de magische zin uitspreken: “wij hebben een acht”, of beter nog “wij hebben een MANNEN acht”. Bijzonder dat wij als kleine, maar toch groeiende vereniging een acht op het water hebben liggen.

Afgelopen weekend was het zover, onze acht startte voor het eerst een wedstrijd. Op vrijdag startte onze Heeren de Argo Sprint van 500 meter. Met een tijd van 01.33,13 belandde zij op de derde plek in de tweede voorwedstrijd.

Op zondag stond de tweede wedstrijd klaar voor de Heeren, namelijk de NSRF slotwedstrijden 2000 meter. Tijdens deze wedstrijd gingen de heren goed van start en stonden bij de 1000 meter op een derde plek. Met een klein verschil behaalde de Heeren op de 2000 meter een tijd van 06.53,63. Dit leverde een vierde plek op in de tweede voorwedstrijd.

Helaas waren de tijden niet goed genoeg om de A-finales te behalen. Wel waren de tijden goed genoeg om deze Heeren alvast te benoemen tot de koningen van onze vereniging. Daarvoor dank, B’vo, B’vo, B’vo!

Lange halen,

De Media-Cie

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.