Bianca Szymanowski benoemd tot Erelid

Bianca Szymanowski benoemd tot Erelid

bianca

“Heel bijzonder. Ik voel me erg vereerd dat ik benoemd ben tot Erelid van deze prachtige vereniging”, waren de eerste woorden van kersvers Erelid Bianca Szymanowski. Afgelopen Algemene LedenVergadering werd zij benoemd tot Erelid voor het leven. Door haar kennis en kunde heeft zij de vereniging zowel op roei- als op bestuursgebied naar een hoger plan getild.

Bianca werd lid in het najaar van 2001. Kort daarna nam ze zitting in Senaat XI (’03-’04) en Senaat XII (’04-’05). In totaal heeft zij 13 seizoenen in verschillende club- en wedstrijdvelden gestuurd. Zo behaalde ze tijdens haar Senaatsjaar haar eerste klasserende blik op de Martini Regatta (2005 – Overgangs4+). Na haar periode in de Senaat bleef zij actief als (wedstrijd)stuur. In 2008 werd zij stuur van de Eerstejaars Zware 8+, waarmee zij de Hollandia Roeiwedstrijden & Koninklijke Holland Beker wist te winnen.
Ook haar commissiewerk door de jaren heen mag niet vergeten worden. De afgelopen jaren heeft zij vooral de KasControle Commissie, de Afroei Commissie en de Materiaalcommissie op sleeptouw genomen. Daarnaast was zij actief in het Roei Technisch Kader. In het verleden was zij ook actief bij het organiseren van de Amphitrite Jopen Race (Jopencommissie).

Door haar ontelbare uren in de boot als stuur, langs de kant als coach, als fotografe op wedstrijden maar ook haar buitengewone inzet in commissies en als adviesorgaan voor de Senaat is Bianca meer dan terecht benoemd tot Erelid.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.