Sponsoring

Met de nieuwbouwplannen gereed wil Amphitrite doorgroeien als studentenroeivereniging. Maar dat kunnen we niet alleen. Daarom is Amphitrite op zoek naar een bedrijf dat mee wil groeien met onze ambities. Uw bedrijf zal uw verschillende manieren geassocieerd worden met Amphitrite. In aanvulling op de sponsoruitingen middels vermeldingen op de website en boten, een bedrijfsroeiclinic of de mogelijkheid tot het recruteren van hoog-opgeleide Amphitritianen valt ook te denken aan:

  • Een bedrijfslogo of naam op zowel wedstrijd- en competitiekleding, regenjassen, en truien
  • Logo op drukwerk van de vereniging (te denken valt aan wervingsfolders, die verspreid worden onder studerend Haarlem)
  • Banner die word opgehangen tijdens alle activiteiten van Amphitrite.
  • Uw naam verbonden aan evenementen die Amphitrite organiseert.

Uw kansen zijn dus volop aanwezig. Amphitrite heeft een groot bereik onder de studenten in Haarlem, en kenmerkt zich door samen ergens vol voor te gaan. Amphitritianen zijn sterk ontwikkeld op sociaal en organisatorisch vlak, breed georiënteerd en gaan door middel van teamwork resultaatgericht te werk.

Uw exposure zal echter verder reiken dan de netwerkborrels van Amphitrite. Onder de gehele academische wereld van Nederland zal uw bedrijf naamsbekendheid genieten. Dit zal zich uitten op het gebied van kleding, materiaal en evenementen.