Voorbeschouwing – 46e Asopos Najaarswedstrijden

Voorbeschouwing – 46e Asopos Najaarswedstrijden

Het is weer zover, na een aantal maanden van de zomer te hebben genoten is een maand geleden de herfst weer begonnen en zijn alle roeiers van Amphitrite weer actief begonnen met trainen.

Daarnaast heeft onze prachtige club weer een hoop nieuwe leden die dit komende jaar weer voor ons tijdens wedstrijden hun beste beentje voor gaan zetten om een mooi blik te trekken.

Zo is het – naast de trainingen en een gezellige verwelkoming die voor deze nieuwe leden hebben plaatsgenomen – het komende weekend alweer zover. Want op zaterdag 22 en zondag 23 oktober 2016 beginnen alweer de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen: de 46e Asopos Najaarswedstrijden!

Zo start op de zaterdag ochtend, om 10:10 uur, de eerste ploeg van onze vereniging met de voorwedstrijd. Dit zijn de nieuwe damesch die in het onervaren C4+ veld strijden om een plek in de finale van deze spannende wedstrijd.

Vervolgens is zondag de tweede eerstejaars-ploeg aan de beurt die, om 10:50 uur, met hun voorwedstrijd beginnen. Het gaat hierbij om de heren-ploeg die net als de damesch in het onervaren C4+ veld hard zullen werken om een mooie tijd neer te zetten.

Kortom, komend weekend zal heel Nederland weer genieten van de roeiers van Amphitrite, dus kom allemaal kijken en moedig onze nieuwe leden aan tijdens deze bloedstollende wedstrijd op de Bosbaan te Amsterdam!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.