Sponsormogelijkheden

Ook naast het roeien heeft Amphitrite veel te bieden. Het is een levendige verenging, waar vele mensen bij elkaar komen en genieten van een sportief studentenleven. Binnen de vereniging zijn er vele mogelijkheden tot zelfontplooiing door bestuurs-, commissie- en adviestaken te doen. Het voelt als een ‘familie’, waar iedereen zichzelf mag en kan zijn.  Ook voor bedrijven is er de mogelijkheid om te komen roeien, maar ook de mogelijkheid tot een zakelijke relatie.

2e9d06_b3d35de1a9ee48c39b4ab7e8705b8c4d

Sponsor worden van Amphitrite brengt vele voordelen met zich mee. De leden van Amphitrite zijn namelijk hoogopgeleid: 30% volgt een WO-opleiding en 70% een HBO-opleiding. Hier ligt voor uw bedrijf de mogelijkheid tot het recruteren van ‘young professionals’: immers, de studenten van nu zijn de werknemers van de toekomst!

De meeste leden wijden zich tijdens hun lidmaatschap aan coachen, commissiewerk of een bestuursjaar. Zij doen hier kennis en ervaring op die waardevol zijn in welke carrière dan ook, zoals een breed scala aan sociale vaardigheden.

Geassocieerd worden met Amphitrite betekent niet alleen regionale, maar ook nationale bekendheid. De roeiwedstrijden, gehouden door heel Nederland, worden druk bezocht: rondom de 3000 toeschouwers per evenement. Als sponsor profiteert u van de prestaties van Amphitrite en maakt u naam binnen de vereniging en binnen studerend Nederland: de academische sector.

Die uiting kan bijvoorbeeld als kleding-/materiaalsponsor. Hierbij kan gedacht worden aan naamsponsoring (en/of logo) op wedstrijdshirts en boten. Uw naam kan ook gekoppeld worden aan evenementen: in het verleden werd de ‘Amphitrite Jopenrace’ gehouden voor roeiend Nederland, waar jaarlijks vele roeiers uit studerend Nederland naartoe trokken.

Heeft u interesse of bent u benieuwd welke mogelijkheden er nog meer zijn? Download onze sponsorbrochure of neem contact op met de Senaat: senaat@amphitrite.nl.