Oud Amphitrite

De vereniging Amphitrite is een constant komen en gaan van generaties. Elke generatie heeft zijn eigen verhalen, successen en vriendschappen. En elke generatie bouwt mee aan de toekomst van Amphitrite!

2e9d06_ca97f98b46ce4c5bb3303915a7614de2Oud-Amphitrite doopt de 8+ (M.L. Krüger) in 2011.

Stichting Oud-Amphitrite ondersteunt Amphitrite in de breedste zin van het woord. Zij zorgt ervoor dat de continuïteit van de vereniging gewaarborgd blijft. De expertise van de oud-leden is onmisbaar voor de huidige leden. Deze kennis gebruikt Amphitrite voor het ontwikkelen van korte- en lange termijnplannen op het gebied van vloot, huisvesting en structuur. Blijven meebouwen aan de vereniging, ook na je tijd op Amphitrite zoals generaties al jaren doen. Door hun kennis, ervaring en contacten opgedaan tijdens en na hun studententijd ondersteunt Oud Amphitrite de huidige generatie: zij wensen hen dezelfde onvergetelijke tijd toe als zij zelf gehad hebben. Oud Amphitrite biedt haar leden een jaarlijks terugkerende reünisten dag, toegang tot de Nieuwjaarsborrel en diesreceptie.

Iedereen die ooit lid was van Amphitrite is zeer welkom. Via dit aanmeldingsformulier kunt u zich inschrijven. U kunt vervolgens het ingevulde formulier mailen naar oud@amphitrite.nl.

Het bestuur van Oud Amphitrite bestaat uit:

  • Voorzitter: Hans Arentz
  • Secretaris: Bart Kramer
  • Penningmeester: Bertwin Menninga
  • Algemeen bestuurslid: huidige Praeses der H.S.R.V. Amphitrite*

* 2019-2020: Ottojan Splinter