Lid worden

Aanmeldformulier

Roei foto

Sta je op het punt te beginnen aan je nieuwe opleiding of ben je al bezig met een studie rondom Haarlem? Wil je naast je opleiding gezelligheid en sport? Kom dan kijken bij de Haarlemse Studenten Roei Vereniging Amphitrite. We leren je alles over roeien en je gaat zelf onder leiding van een coach het water op in verschillende boten. Je wordt klaargestoomd om mee te doen aan verschillende competities en wedstrijden. Met ons eigen krachthonk kan er ook in de winter gewoon door getraind worden.

Groeiersperiode 

Als je besloten hebt om meer van Amphitrite te weten te komen kun je je vrijblijvend inschrijven voor de groeiersperiode. De groeiersperiode is de perfecte periode om Amphitrite te leren kennen. Er zijn verschillende evenementen zodat je kennis maakt met het roeien, de vereniging en de verenigingsleden. Naast het roeien kan je wedstrijden starten, feesten en deelnemen aan leuke evenementen.
De groeiersperiode kost €25.- en duurt 5 weken. In deze 5 weken zul je leren roeien, de mooie tradities en historie van de vereniging leren kennen en vrienden voor het leven maken!

 

Waarom Amphitrite? 

Op Amphitrite staat roeien centraal. Er wordt hard getraind en veel geroeid. Dit heeft een positieve weerslag op de rest van je studentenleven. Door te trainen krijg je discipline en structuur, en door het grote netwerk is er altijd wel iemand die dezelfde studie doet en die je kan helpen. Daarnaast bouw je een grote sociale kring op en je thuis voelen in je nieuwe stad. Op veel verschillende manieren kun je (naast het roeien) actief worden binnen Amphitrite: bijvoorbeeld door commissies in te gaan of evenementen te organiseren!

Ben je geïnteresseerd en wil je nog meer weten? Stuur ons dan een berichtje via de mail of de sociale media,

wil je het roeien een keer proberen, laat het ons dan ook weten!

Geïnteresseerd of heb je nog vragen? Kom langs op de vereniging of stuur een mail naar: senaat@amphitrite.nl

Klik hier om lid te worden!