Klik hier om lid te worden!

Sta je op het punt te beginnen aan je nieuwe opleiding of ben je al bezig met een studie rondom Haarlem? Wil je naast je opleiding gezelligheid en sport? Kom dan kijken bij de Haarlemse Studenten Roei Vereniging Amphitrite. We leren je alles over roeien en je gaat zelf onder leiding van een coach het water op in verschillende boten. Je wordt klaargestoomd om mee te doen aan verschillende competities en wedstrijden. Met ons eigen krachthonk kan er ook in de winter gewoon door getraind worden. Zoals de naam al doet vermoeden kan je hier ook kracht training doen. Ben je niet zo van het sporten maar hou je wel van gezelligheid? Ook dan is Amphitrite de plek voor jou. Elke woensdag is er een borrel in onze sociëteit waarbij je nieuwe mensen leert kennen.

Ook zijn er borrel+ avonden, waarbij er bijvoorbeeld thema feesten worden georganiseerd voor alle leden. Naast het roeien worden er ook genoeg andere activiteiten georganiseerd zoals gala’s, quizzen, sportdagen en nog veel meer leuke dingen. Aan het begin van het jaar is er een introductie periode waarbij je jouw nieuwe ploeggenoten leert kennen en de rest van de vereniging.

Ben je geïnteresseerd en wil je nog meer weten. Kom dan langs op een van onze introductie borrels op 23 februari, 7 maart of 14 maart. Vanaf 21:00 ben je welkom voor een lekkere borrel! Kortom, kom gezellig langs en maak kennis met onze leden en krijg een nog vollediger beeld van onze vereniging!

22

Geïnteresseerd of heb je nog vargen? Kom langs op de vereniging of stuur een mail naar: intro@amphitrite.nl

Klik hier om lid te worden!

Klik hier voor een Schriftelijk aanmeldformulier